Bilder från Djurviks Gästgård

Välkommen till Djurviks Gästgård

Söker du logi på Åland? Då har du kommit rätt.

Djurviks Gästgård ligger på Ålands sydvästspets och här har du havet som granne. På fjärden simmar svanar och änder och i vassen kan en och annan gammelgädda lura. Här kan du koppla av i en inspirerande miljö. Att titta ut över havet ger alltid ny kraft, soliga sommardagar likväl som stormiga höstdagar. Här kan du vandra i skogen, bada, paddla, ro... eller bara ta det lugnt.

Djurviks Gästgård ligger i en lantlig miljö men ändå nära Mariehamn, huvudstaden på Åland. Här har du nära till allt.

Vid stranden finns en bastu och en grillpaviljong. Roddbåt kan du låna och två kajaker finns till uthyrning. De stora gräsmattorna inbjuder till lek för både ung och gammal. Området är mycket barnvänligt med långgrund strand, lekplats och stora gräsmattor. Trådlöst bredband på hela anläggningen, gratis för våra gäster.

Djurviks Gästgård öppnar för säsongen den 1 maj och stänger den 31 oktober. Vi tar även emot grupper.

FamiljenDjurviks Gästgård drivs av familjen Jansson som består av Harry och Birgitta samt de tre döttrarna Ida, Elsa och Olivia. Vi bor på området, så det är bara att ringa på dörren om det är något du undrar över något.

Varmt välkommen

hälsar Harry, Birgitta, Ida, Elsa och Olivia

 

Se film!greenkeylogo

Aktuellt

MediYoga-helger i höst

Unna dig en avkopplande helg med promenader längs stranden och i skogen, god mat och så förstås flera MediYoga- och Mindfulnesspass.

Du behöver inte ha hållit på med MediYoga tidigare, huvudsaken är att du har ett öppet sinne.

 Läs mer under fliken MediYoga.

 BiFån september 092

Bokning

Här kan du göra en bokning. Du kan också boka genom att skicka ett mejl eller per telefon +358 18 32433.

 

Djurviks Gästgård, Gottbyvägen 420, AX-22 130 Gottby, Åland    Tfn: +358 18 32433; +358 457 3424 941    www.djurvik.ax      Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.